Van Keulen Brandbeveiliging V.O.F. biedt verschillende trainingen aan in Leeuwarden.

BHV Basis Leeuwarden

De BHV Basis training bestaat uit twee dagen. Op dag 1 wordt het onderdeel Levensreddend handelen met Reanimatie en AED behandeld. De dag wordt afgesloten met een schriftelijk en praktijk examen over deze onderdelen. Op dag 2 wordt het onderdeel Brand, Communicatie en Ontruimen behandeld. Deze dag wordt ook afgesloten met een schriftelijk en praktijk examen over deze onderdelen.

 

BHV Herhaling Leeuwarden

BHV certificaat van u of uw medewerkers verlopen? Dan wordt het tijd voor de BHV Herhaling training! Na afloop kunnen u en uw medewerkers weer een jaar vooruit! Dit alles gebeurd in 1 dag. ‘s Ochtends Levensreddend handelen met Reanimatie en AED en ‘s middags Brand, Communicatie en ontruimen. Met aan het eind van de dag een schriftelijk examen. De praktijkonderdelen worden ‘s ochtends en ‘s middags geëxamineerd tijdens de training.

 

BHV E-learning met Praktijktraining Leeuwarden

Dit is de makkelijkste manier om uw BHV certificaat te behalen. De BHV E-learning methode kunt u gemakkelijk thuis maken en daarna volgt u de BHV Praktijktraining van slechts 4 uur!

 

Reanimatie en AED Praktijktraining Leeuwarden

Tijdens de Reanimatie en AED Praktijktraining leert u reanimeren van zowel baby, kind als volwassenen.

Uiteraard gebruiken we hiervoor poppen.

 

Veilig werken met de Vorkheftruck Leeuwarden

Werkt u in de logistiek en wilt u graag een heftruck certificaat halen? Volg dan bij ons de training Veilig werken met de Vorkheftruck.

Tijdens deze training leert u zowel het praktisch omgaan met de heftruck als ook de werkomstandigheden.

 

Veilig werken met de Reachtruck Leeuwarden

Werkt u in de logistiek en wilt u graag een reachtruck certificaat halen? Volg dan bij ons de training Veilig werken met de Reachtruck.

Tijdens deze training leert u zowel het praktisch omgaan met de reachtruck als ook de werkomstandigheden.

 

VCA Basis Leeuwarden

VCA Basis is voor de mensen die werken in de bouw, constructiebedrijven, maar ook schilders e.d. beroepen hebben minimaal een VCA Basis certificaat nodig om aan het werk te kunnen gaan. Zolang zij geen leidinggevende functie hebben of ZZP-er zijn.

 

VCA VOL Leeuwarden

VCA VOL is voor mensen die werken in de bouw, constructiebedrijven, schilders e.d. beroepen die een leidinggevende functie hebben of ZZP-er zijn.

 

Klein Vaarbewijs 1 Leeuwarden

Wilt u gaan varen? Volg dan de Klein Vaarbewijs 1 training bij ons. Klein Vaarbewijs 1 is verplicht wanneer u gebruik maakt van een waterscooter, jetski, rubberboot of motorboot met een lengte van minder dan 15 meter die sneller kan dan 20 km/uur. Een schip met een lengte van 15 tot 25 meter dat u niet bedrijfsmatig gebruikt.

 

Klein Vaarbewijs 2 Leeuwarden

Wilt u op grote meren gaan varen? Dan bent u verplicht om Klein Vaarbewijs 2 te hebben. Deze training kunt u volgen bij ons.

Als je gaat varen op IJsselmeer, Waddenzee, Ooster- en Westerschelde, Eems/Dollard, Markermeer of IJmeer moet je beschikken over je Klein Vaarbewijs 2.

 

Trainingen in Leeuwarden

Wij verzorgen trainingen in Leeuwarden en kunnen daardoor ook bedrijven uit omliggende plaatsen Stiens, Burgum, Drachten, Sneek, Dokkum, Joure, Lemmer, Heerenveen naar Leeuwarden toe komen.

 

In-Company trainingen Leeuwarden.

Uiteraard kunnen wij de trainingen ook altijd In-Company bij uw bedrijf in Leeuwarden verzorgen. Wij hanteren een minimum van 5 cursisten voor de trainingen.

 

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een e-mail naar info@vankeulenbrandbeveiliging.nl