BHV Basis

BHV staat niet alleen meer voor Bedrijfshulpverlening, maar ook voor Basishulpverlening. Dat bekent dat particulieren ook mee kunnen/mogen doen met deze trainingen.


BHV Basis bestaat uit een halve dag Levensreddend handelen met Reanimatie en AED met aan het eind van de ochtend een schriftelijk examen over de gehele ochtend, een lunch en ’s middags wordt het onderdeel Brand en Ontruimen behandeld aan het eind van de middag vindt hierover een schriftelijk examen plaats.

Tijdens het ochtendprogramma met Acute Zorg met Reanimatie en AED krijgt u de theorie en praktijk van het verbinden van diverse verwondingen en leert u hoe u moet reanimeren en hoe u de AED dient te gebruiken. Aan het eind van de ochtend vindt het schriftelijk examen van dit gedeelte plaats.

Tijdens het middagprogramma krijgt u tijdens Brand en Ontruimen de theorie en praktijk van het blussen van diverse branden en leert u de ontruimingsprocedure. Aan het eind van de middag vindt het schriftelijk examen van dit onderdeel plaats.

Geslaagde cursisten ontvangen een certificaat en pasje.

Dit certificaat en pasje zijn 1 jaar geldig.

 

Wij verzorgen de BHV Basis training op basis van Open Inschrijving en ook In-Company.

Bij de Open inschrijvingen zijn particulieren ook van harte welkom.

Voor het aanmelden van cursisten voor een In-Company training kunt u een mail sturen naar info@vankeulenbrandbeveiliging.nl en dan sturen wij u een inschrijfformulier toe.


Agenda BHV Basis trainingen:

Datum
Date
Training
Course
Plaats
Place
Registreren
Register
Vrij plaatsen
Free places
Uiterste inschrijfdatum
End register date.
nog niet bekendBHV Basis
CES Basic
Ensnog niet bekend15nog niet bekend