Algemene voorwaarden

Wanneer u gebruik wilt maken van diensten die Van Keulen Brandbeveiliging V.O.F.. aanbiedt, dan gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden die hieronder staan opgesteld.

1. Wanneer u docenten en/of materialen bij ons wilt huren, dan dient u eerst een afspraak met ons te maken om het één en ander te bespreken.

2. De factuur voor het inhuren van docenten en materialen dient binnen 14 dagen betaald te zijn. 

3. Wanneer de factuur voor het inhuren van docenten en materialen niet binnen 14 dagen betaald is, dan volgt er een Eerste herinnering met een verhoging van € 5,- administratiekosten. 

4. Wanneer de factuur voor het inhuren van docenten en materialen na de Eerste herinnering nog niet betaald is, dan volgt er een Tweede herinnering met wederom een verhoging van € 5,- administratiekosten. 

5. Wanneer de factuur voor het inhuren van docenten en materialen ook na de Tweede herinnering nog niet betaald is, dan zijn wij genoodzaakt om een Incassobureau in te schakelen. 

6. De factuur voor deelname aan één van onze trainingen dient men vooraf te betalen.

7. Als de factuur niet voorafgaand aan de training betaald is, dient men het maximaal 2 dagen na de cursusdatum betaald te hebben.

8. Als de factuur na 2 dagen na de cursusdatum nog niet betaald is, dan volgt er een Eerste herinnering met een verhoging van het cursustarief als administratiekosten.

9. Als de factuur na de Eerste herinnering nog niet betaald is, dan volgt er een Tweede herinnering met wederom een verhoging van het cursustarief als administratiekosten.

10. Als de factuur na de Tweede herinnering nog niet betaald is, dan zijn wij genoodzaakt om een Incassobureau in te schakelen.