Wanneer u gebruik wilt maken van diensten die Van Keulen Instructie en Brandbeveiliging V.O.F. aanbiedt, dan gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden die hieronder staan opgesteld.

1. Wanneer u docenten en/of materialen bij ons wilt huren, dan dient u eerst een afspraak met ons te maken om het één en ander te bespreken.

2. De factuur voor het inhuren van docenten en materialen dient binnen 14 dagen betaald te zijn. 

3. Wanneer de factuur voor het inhuren van docenten en materialen niet binnen 14 dagen betaald is, dan volgt er een Eerste herinnering met een verhoging van € 5,- administratiekosten. 

4. Wanneer de factuur voor het inhuren van docenten en materialen na de Eerste herinnering nog niet betaald is, dan volgt er een Tweede herinnering met wederom een verhoging van € 5,- administratiekosten. 

5. Wanneer de factuur voor het inhuren van docenten en materialen ook na de Tweede herinnering nog niet betaald is, dan zijn wij genoodzaakt om een Incassobureau in te schakelen. 

6. Wanneer u deel wilt nemen aan één van onze trainingen, dient u het inschrijfformulier in te vullen welke op de website staat, of u stuurt een e-mail naar info@vankeulenbrandbeveiliging.nl Dan sturen wij u een inschrijfformulier per e-mail

7. Wanneer u eenmaal hebt ingeschreven voor één van onze trainingen en deze betaald heeft, dient u op de datum van de training aanwezig te zijn. 

8. Bent u niet aanwezig op de datum van de training en heeft u niet afgezegd? Dan mag u de training op een andere datum alsnog volgen, maar u dient wel het volledige bedrag over te maken.

9. Als u niet aanwezig kunt zijn, geef dat dan 2 dagen van te voren aan, zodat wij met u een nieuwe datum kunnen inplannen voor de training. Ook nu dient u het volledige bedrag over te maken, zodat u dat niet alsnog hoeft te doen wanneer u wel deelneemt aan de training.

10. De factuur voor deelname aan één van onze trainingen dient men vooraf te betalen.

11. Als de factuur niet voorafgaand aan de training betaald is, dient men het maximaal 2 dagen na de cursusdatum betaald te hebben.

12. Als de factuur na 2 dagen na de cursusdatum nog niet betaald is, dan volgt er een Eerste herinnering met een verhoging van € 5,- als administratiekosten.

13. Als de factuur na de Eerste herinnering nog niet betaald is, dan volgt er een Tweede herinnering met wederom een verhoging van € 5,-  als administratiekosten.

14. Als de factuur na de Tweede herinnering nog niet betaald is, dan zijn wij genoodzaakt om een Incassobureau in te schakelen.

15. De certificaten en/of passen worden pas geleverd wanneer de factuur voldaan is!

16. Wanneer een cursist geslaagd is voor een training, ontvangt de cursist een Van Keulen Instructie en Brandbeveiliging Persoonscertificaat in de vorm van een schriftelijk certificaat en pas (bij BHV) of een pas (bij Heftruck en Reachtruck). Voor VCA gelden andere regels, de certificaten en passen worden namens het Externe Examenbureau naar ons verzonden en wij verzenden ze dan weer naar de cursisten.